DAMN HANGOVER.

Ja, känner mig precis lika trött och sliten nu som jag gjorde när jag vaknade upp med Filippa,Camilla och Älind i morse. Kom precis hem för det var så sjukligt kallt och tråkigt ute så bättre att ligga i min varma stora säng med massa gott och bigbrother! Det här blir förmodligen mitt sista inlägg för ikväll eftersom jag är så trött (som ni borde fattat vi det här laget, men för extra IQ befriade personer säger jag det igen) JAG ÄR SJUKT TRÖTT. gonatt




Hemmakväll med bästa mamma! ♥

Nu har jag bestämt mig, blir en hemmakväll med min mami med god mat + massor godis som vi har köpt. Fick bli två feta godispåsar, popcorn, cola och cider. Så nu väntas gottgott, fast har ju redan börjat smaska lite på mitt godis ;) Lägger upp dagens babe senare sen. För nu ska jag upp och umgås med min mamma. Hoppas ni får en förjävlig lördag! ;)

Kom ihåg att alla bilder är tagna av mig om inget annat nämns.


Don’t play the stupid game, Cause I’m a different kind of girl.

Har precis sett ett par avsnitt av bigbrother och är ganska irriterad över att Amandus och Jimmy är nominerade eftersom båda behövs där inne känns det som. Men aja, från det ena till det andra så är det snart dags att dra sig ut för att möta Felicia och Simon. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men ska sno mig en cigg av Felicia iallafall hehe 
Ska hem rätt skapligt ikväll tror jag, känner mig fortfarande väldigt trött och sliten + att jag glömde allt mitt smink hos Filippa, katastrof!! Men skulle möta henne imorgon så jag kan få det iallafall, så länge får jag gå runt och se trash ut.. Nej då, skämt åtsido är alltid lika snygg
Men nu ringer felicia så det är nog dags att dra sig utåt, hörs senare!
Som dom flesta kanske har sett så skrev filippa ett inlägg om mitt läppglans som förstorar läpparna. Och jag har faktiskt också tagit kort på resultatet och tycker exakt som Filippen att det blir ett jävligt bra resultat! Dock försvinner svullnade efter en stund och läpparna blir som vanligt igen, men det kostade bara 30-40 kr eller något på http://www.stylebytyra.se/, så det var helt klart prisvärt!! puss




Video från igår..

En video från igår som jag hittade bland mina foton och videos nyss, kommer knappt ihåg det här ens.. Haha :) Men Dittin spelar piano och sjunger, sen kommer fulla Hanna W och pratar massor i slutet, gulligt! Men han sjunger sjukt bra.


Saknar min bebis ♥

Vet inte hur kvällen blir ännu, tror jag bara ska vara hemma ikväll faktiskt. Är rätt död efter igår, så då blir det bara jag och min älskade mami hemma så då tänkte vi åka till hemmakväll och köpa massor godis och bara ha myskväll. Har blivit bjuden på två fester också, men jag tror faktiskt inte jag orkar festa ikväll. Spenderar nog hellre denna kväll med mami ♥ Så ska jag även få ordning helt på rummet idag också tänkte jag, för mår mycket bättre nu. Senare sen tror jag det kommer en videoinlägg, nice nice ;) Lovade ju att jag skulle börja göra videoinlägg när jag gjorde denna blogg.
Jag saknar min bebis som är uppe i stockholm nu och kommer inte hem fören en vecka. Åh, kommer dö av saknad här hemma. Och sen undrar jag vart fan det awesoma vädret försvann?! Folk gick i shorts, och nu låg det snö på marken imorse? Fyfasen..


Dellz tipsar - få större läppar!

Julia glömde lite grejer här hemma hos mig, och då kom jag tänka på att hon har som ett läppglans/stift till läpparna som gör att dom blir större. Så var tvungen att testa det, och det hjälpte. Fick världens jäkla ankläppar, haha ;) Och dom sticktes för att dom blev större, så fick panik och gjorde allt för att få bort skiten från läpparna. Jag vill ju egentligen ha mindre läppar än vad jag har så det här var inte så bra för mig. Men läpparna blev verkligen större, så för er som har små läppar och vill ha större borde verkligen testa på det här!


TOP SHOP

har inte hunnit lägga in bild på min nya skinjacka från top shop. Men här kommer den och jag kan inget annat än att älska den. Eller vad säger ni ? 




SLITEN BRUTTA.

Ligger nu i min sköna säng och mår som jag förtjänar.
Gårkvällen var rolig med massor skönt folk! Tänker inte gå in på detaljer om gårkvällen eftersom filippa i ett inlägg redan gjort det, och hur kul är det att läsa det igen liksom haha 
Ikväll skulle jag och filippa som sagt gå på bio eftersom båda är jävligt trötta och orkar verkligen inte hitta på något.
Men det fanns typ inga platser eller någonting på bra filmer så vi skiter i det. Jag tror bara det blir att ligga hemma med lite nerladdade filmer och massa gott!
Har inte så mycket mer intressant att skriva kära bloggläsare så jag sätter nog punkt här.
puss.


Bättre tider




Bakis, sliten och trött..

Idag mår jag inte bra, verkligen inte. Men mår som jag förtjänar ändå, får helt enkelt skylla mig själv. Hade iallafall en rolig kväll igår. Har aldrig blivit såhär bakis så jag nästan har spytt, hmm? Nu har Jullzan åkt hem så ska försöka ta tag i orken att städa mitt äckliga rum som är så stökigt. Mindre kul att min hund har rivit upp hela min papperskorg där det låg en flera månaders gammal kebabrulle som nu ligger och äcklar sig på mitt golv..


NEW IN



Har inte kunnat visa mina nya jeans eftersom mitt internet inte har velat funka. Men här är dom, hur snygga som helst. Ljusblåa, slitna. Skit snyggt på sommaren med någon sommrig topp till uppvikta nertill med lite brunare ben ;) Jag älskar själv slitna jenas och jeans shorts. Tycker det är skit snyggt!
Gina tricot
400kr


Gårdagens!

ÄNTLIGEN FUNKAR MITT INTERNET!
Igår kom Camilla till mig så tog vi bussen till stan där vi mötte upp Julia sedan Jocke, Dittin, Christopher ochHanna. Vi drog vidare på fest hos Dittin senare drog vi till en annan fest. Senare på kvällen drog jag, Julia ochCamilla vidare till Ibbe och dom. Chillade där ett bra tag, sen drog vi alla hem till mig och somnade. Har precis varit uppe och käkat frullebulle och rökt morgonciggen. Storm ute!! Ikväll blir det bio med min jullanpullan. Mysigt! Tar det lite lugnare ikväll eftersom de blev en rätt så galen kväll igår ;) Hehe. Men här kommer gårdagens outfit som jag hade på mig i skolan igår, gårkvällens outfit dyker upp senare sen.
Sistabilden är från kvällen när jag höll på att fixa mig.


PARTY

Nu har jag precis fixat mig klart och ska snart in till staden för att träffa Filippa och sedan dra vidare på trevligheter! Lägger in facelook nu med lite dåliga webbcam bilder, men senare eller imorgon kommer fömodligen kvällens outfit som består av att inviga mina jeffery campbell,svarta jeans, en glittrig topp, halsband och min skinjacka från topshop! Ha en trevlig kväll allihopa för det kommer iallafall vi ha 


MOT JOBBET.

Bara för eran skull tänkte jag skriva ett inlägg lite snabbt. Min buss till stan går om 25 minuter till jobbet som börjar 10.00 kommer sluta 14 idag som vanligt och då ska jag till gina för att byta jeansen till en mindre storlek, sen bär det hemåt för att packa lite. Sover förmodligen hos pippa inatt så det blir super!
Ha en förjävlig dag allihopa! 


GINATRICOT.

Kom precis hem från stan där jag har varit på invigningen av nya gina med fina vänner.
Det var sjukt mycket folk, men jävligt värt för det finns sååå mycket snygga kläder jag bara måste ha!
Snart ska jag hoppa in och ta en skön dusch + fixa naglarna och lite sådant. Imorgon blir det att träffa Filippa och kanske elin efter jobbet och sen blir det trevligheter.
Men nu blir det duschen för min del och sen blir det tyvärr inget mer inlägg ikväll för att pappa skulle sitta med massa räkningar osv så det ser ganska kört ut för mig hehe.
Så säger Godnatt nu!




NEW IN!

ginatricot 279 kr med 30% rabatt idag, riktigt nice! (Dom är snyggare på än på bild)

3 par trosor med riktigt fina färger, speciellt till sommaren.
Ginatricot 124 kr.




Sitter i skolan..

Tjenis penis!

Har bild lektion just nu, men är redan klar så sitter bara och chillar lite medan jag väntar på att de ska bli lunch. Göött! Fast är inte hungrig, kom till skolan vid tio ungefär. Hehe, lite sent! Men hittade till slut mitt busskort, i mina svarta jeans i bakfikan och dom låg halvt gömda. Hur fan hamnde de där?! Längtar tills dagen är slut, åh tror jag har matte sista lektionen, fyfan vad segt.. Men sen blir de hem, slöa en stund sen tillbaka till stan för shopping. Så ska snacka med mamsen och kolla om jag kan få mer pengar :) NICE NICE!



Dagens facelook!

.. Har varit vaken sedan klockan sex och blev färdig fixad långt innan bussen skulle gå, men vad tror ni händer?! Jo, jag hittar inte mitt jävla busskort, har vänt upp och ner på hela mitt fucking rum men det finns inte någonstans. Varför ska de försvinna just nu?! Nu är jag galen.. Åker hem direkt efter skolan för har mjukis och värsta myströjan på mig, är så jävla seg idag och har inte någon bra dag. Hatar när jag vaknar på fel sida, men senare åker jag in till stan för lite shopping. Men nu ska jag leta efter mitt horbusskort. Pusspuss :)
DAGENS FACELOOK
Outfiten var inte något att ta kort på, mjukisbyxor + big tröja. HÖHÖ


GOD NATT!

Det här blir sista inlägget för ikväll då jag bara vill skriva gonatt till er. Är jävligt trött och imorgon väntar yttligare en dag på jobbet. Efter jobbet imorgon blir det nog att dra runt lite på stan och även dra till ginatricot för att se om jag hittar något eftersom det är 30% på allt + att dom fått in en massa nytt och snyggt! 
Är det någon som vet mellan vilka tider rean är så skriv gärna här i komentarsfältet, på facebook eller något dylikt.
Ska nog hem rätt skapligt imorgon för att städa och fixa lite här hemma med.
Men nu ska jag sova så att jag vaknar imorgon, gonatt.





dresscode



Nytt i garderoben!

Dör, vad snygg den är! Vilket klockrent inköp. Vill använad den imorgon, men de är inte snyggt och ha den när man inte är brun, men tror jag skiter it. För den är så jävla.. MUMS!
Bikbok 149 kr
Färgglad blus, perfekt till sommaren.




Vårat första videoinlägg!.. ;)



Äntligen kan jag blogga igen!

Nu har min dator fixats lite, så nu är den lite snabbare iallafall. Bättre! Men fixade en grej som tog flera timmar och helt plötsligt så avbröts den, så den är inte helt klart än. Så den är fortfarande seg.. En äcklig liten fjortis håller såklart på att stalka mig som vanligt, att hon aldrig kan låta mig vara ifred? Men förstår att det är svårt ;) Var ute på en promenad förut med hörlurarna i öronen med musik och bara rensa tankarna lite. Skönt de! Nu har jag väntat i flera timmar på att min jävla dator ska funka så jag ska kunna blogga, och äntligen så går de. Underbart! Så nu ska jag fixa lite med bloggen och sådär. Awesome!
De är sjukt hur jävla godis sugen jag är just nu alltså.. Ska be min söta mamma köpa lite godis till mig, för såhär sugen på choklad har jag aldrig varit! FML..


JEFFERY CAMPBELL ♥♥♥

IIIIIIIIH. Det var mina älskade skor som väntade på mig innanför dörren när jag kom hem. Ni kan ju bara gissa hur glad jag är!! KÄRLEK TILL JEFFERY CAMPBELL



SHO BRE.


Det här är mitt allra första inlägg på den här bloggen som jag ska ha ihop med min fina vän Dellz.
Ska försöka uppdatera så gott det kan, så Pippa du behöver inte bli besviken den här gången iallafall (förhoppningsvis) 
Tänkte berätta lite om dagen som har bestått av en tuff men rolig dag på jobbet som slutade vid 14.00.
Efter det åkte jag och becka in till staden för att träffa molly,emma,felicia och eve. Vi alla åkte ner till resecentrum där filippa väntade på mig. Filippa och jag drog ner till stan där vi även träffade Sandra för att ta itu med lite saker.
Drog hem till filippa runt halv 6 eller något, sen tog jag bussen hem vid 8.
När jag kom hem väntade minst sagt en riktigt trevlig överraskning som ni ska få höra mer om senare!!
PUSSEN.



2 härliga bilder från jobbet 




Lite babbel om dagen..

... VA BEREDD PÅ ATT LÄSA BIBELN!

Imorse drog jag på ett viktigt möte klockan elva, sen drog jag och min älskade mami till donken och käkade gött! Sen vidare till skolan där jag tillbringa min tid till att fixa designen. Tog sedan bussen till resecentrum för att möta upp några fina vänner, dvs Jullzan ;) Gick lite på stan och sedan träffade vi Sandra. Drog sedan till tannefors för lite pinsama saker, höhö.. Nu ligger jag och Jullzan i min säng med elementet på högsta för det var så jädrans kallt. Ska strax ta bussen till Älind där jag även sover inatt. MYS! Här sätter vi punkten, eller nått. Hoppas ni har haft en förjävlig dag. Pusspuss






Första inlägget! ♥

Första inlägget på den grymaste bloggen!


Nu har jag och Jullzan gjort en egen blogg eftersom det blev massor strul med min förra, ska inte hänga ut något nu. För nu ska jag vara lite snäll ;) Men bloggen är långt ifrån klar ännu, den kommer bli helt klar ikväll. Finns massor småsaker man måste göra med den men nu är den nästan klar iaf. Har suttit och gjort designen på skoltiden så nu måste jag fixa det sista med plugget innan jag beger mig mot staden för att träffa Jullzan. Men fortsätt läs bloggen, ni kommer inte ångra er! Mohaha