slutar blogga!

både jag & julia slutar antagligen blogga. vill ni veta mer så hör av er till mig via Facebook: filippah danell puss & hejdå!



9 april 2012

Snar kommer släkten för att fira lilla mig som egentligen fyller år imorgon men men. Sen ikväll blir det nog att dra och träffa Fedde,Sara,Matilda och Felicia för lite festligheter tror jag. Ha en trevlig måndag allihopa!

PUSSEN.






GONATT ALLA SÖTA BLOGGLÄSARE ♥

Har legat och sett på "Djungelns drottning" nu i flera timmar samtidigt som jag snackat med alla möjliga. T.ex min saknade vän Zana som ringde mig i skype via facebook förut, gullis! Just nu är det Simon som har en kurs med mig varför man ska sluta röka typ haha. Har också precis krypit ner brevid min kära lillsyster och funderar på att sätta på "Get rich or die tryin" eller sova.. hmm ? vet inte riktigt än hur jag gör, men det är sånt som märks ;) Det blir inget mer bloggande ikväll iallafall så säger gonatt nu, PUSSEN!


Bild från förra påsklovet, har förändrats en hel del eller vad säger ni ? ;)


BIOTIPS

Var på bio i fredags med mina kära kusiner Elin och Ida. Vi skulle sett titanic 3D, men eftersom vi kände att den vill man ju se med killen så blev det filmen "hunger games" istället och den var skit bra! :D
Den handlar om några ungdomar som tvingas vara med i ett tv program och döda varandra för att själva överleva. Så den rekomenderar jag verkligen!!
den får 4,5/5 poäng :D



grillat<33

myser med min saknade bebis i väntan på käk, grillat, pommes och vitlöksbröd. guuud va gott det ska bli!! bebisen kom hem igår efter att ha varit i Sthlm i en vecka, fan vad jag saknat henne. ska ta långpromenad med henne sen <3



BRA DÄR DELLZ!!

Nu är ändå Filippa back on track igen så nu blir det uppdatering typ som vanligt iallafall (hoppas jag) :D
I morse vaknade jag typ halv 10 hemma hos ida, vi tog de bara lugnt och såg på "Lady och Luffsen 2" Skit bra haha! Sen vid halv 1 typ drog jag och träffade Matilda och Fedde mina saknade bröder. Vi drog till ikano och käka mc och kolla i affärer sen vid 3 tog vi bussen tillbaka till stan. När jag kom hem var mammas kusin och min lilla söta syssling Felicia här så då fikade vi och lite sånt mys. Men nu väntar maten där nere så det är bäst att jag drar mig. Puss!


Lillasyster och Felicia, fina prinsessor :D



Göttmos!

Hejsan svejsan! Kommer inte kunna blogga så bra, för en hel del saker har förstörts. Så arg, bajs!
Aja, i fredags jobbade jag. Det gick bra, svin mycket folk bara. Vi drog och käka på mc vid sex tiden, kom hem vid halv sju - sju och somnade inte fören halv åtta. Hur sleten som helst var jag dagen därpå när jag vaknade, hade inte fått bra sömn på två dagar. Så skulle träffat Frida men hade ingen ork verkligen. Så sov ännu mer, sen vid elva tiden så drog jag till en kompis här i närheten som hade fest. Var där en stund, sen blev de hem och sova. Och nu har jag sovit ut ett bra tag, så känner mig mycket bättre :D awesome! Snart kommer Älind hit, och ikväll blir det bara en hemmakväll. Skönt de!


anusklitoris

jävla anus, kommer typ inte kunna blogga här längre. arg, hejdå!



MOT PÅSKFIRANDE

Nu har jag precis fixat mig klart och snart blir det att dra vidare mot malmslätt för lite påskfirande, så det blir mysigt. Ikväll får vi se vad som händer, om det blir festligheter eller bara myskväll, men det är sånt som märks ;) Ha en trevlig lördag alla söta bloggläsare!






snygging ;)


TILL DELLZ: KOM IGEN NU!!

Nu måste du faktiskt börja uppdatera igen bruden. Tänkte bara skriva en liten påminnelse eftersom statestiken sjunker så himla mycket när vi inte uppdaterar bra, och det börjar bli lite så nu. Så Filippa kom igen, you can do it!! Glad påsk förresten min underbara vän, PUSS.


Tillsammans klarar vi allt bruden :D



GLAD PÅSK ALLIHOPA!

Vaknade precis, uppe med tuppen vet ni ;) Snart ska Ida och jag se lite big brother och sen blir det att käka lite frullebulle. Är fan dö sjuk egentligen, min näsa bara rinner och min hals är helt igensvullen. JÄVLA PIPPA SOM SMITTAT MIG!! Förövrigt blir det att dra till skägget för att fira påsk hos morfar och maggan sen, det ska bli super mysigt. Imorgon blir det sen att fira hos farmor och farfar och sen på måndag ska vi fira min födelsedag, dö nice!!
Ha en mysig påsk allihopa!

Ee8787827f6d11e19e4a12313813ffc0_7_large




gullig du är Sebbe?....



super förfullt!!

drog på fest förut med jocke, gustav, sabbie, Jennifer och Monica. sen drog vi vidare till Sebbe där älind är också och nu super vi ännu mer. är onykter somfan men fan va skönt. vi bara kör! hörs imorgon när jag är nykter. sover hos Sebbe inatt också, pisspuss!



FETTOKVÄLL!

Ligger just nu hemma hos mig i min säng och vräker i oss massa chips,godis och läsk.
Sedan bär det vidare ut för en smoke och träffa saknade Evis.
Är förresten jävligt irriterad dels för att alla fucking listor på spotify försvunnit, har panik!! Och sen att det finns såna sjuka idioter, fyfan har varit illamående ända sen jag fick reda på en sak.. IDIOT!
Vi hörs, har daaaamp.
det var tider..



Leende på läpparna!

Idag har jag verkligen inte lust att blogga, har verkligen inte jävla lust.
Men annars då? Är verkligen på bra humör idag, mår lite bättre men är fortfarande sjuk. Men orkade iallafall hoppa in i duschen, raka benen osv.. ;) Smörjde även in hela kroppen med bodylotion (escadas) Luktar fett gott nu. Hade hårinpackning också, så känner mig jätte fräsch så har jag ett leende på läpparna. Men jag tror jag blir hemma idag, är fortfarande sjuk och känner verkligen ingen ork i kroppen till att gå ut. Ska fixa massor med mammas trasiga dator så har något att göra iaf. Är helt lonley hemma vilket betyder DUNKAAAAA! Idag är en bra dag, ingen kan förstöra den för mig :D I know u love me! Herrååå

image description
Osminkad chey!


HOS SAKNADE IDZAN!

Kom precis hem till min käraste kusin här i stan. Idag var sista dagen på jobbet och det var jävligt sorligt :(
Det har varit världens bästa jobb veckor med världens gulligaste personal!! Kommer sakna det så jäkla mycket.
Men det ska bli skönt med ett lite break och lov. Fyller även år på tisdag så det blir riktigt nice!
Kvällen spenderas med idzan i antingen borens eller malmslätt.



åååh så söta! :D



BUBBLAN.

Sitter just nu hemma hos en vän med massor andra. Har precis spelat bubblan och Felix fick som straff att raka av sitt ögonbryn och halva håret haha! :D Både jag och johanna fick egentligen det straffet med, men pfft aldrig!!
Nu ska vi nog bara chilla och glo lite på matchen, sen  tar jag bussen hem halv 11 typ.
Ha en mysig onsdagskväll allihopa.
FETT FUL HAHA :D



ARG,IRRITERAD

Jag är arg, jag vill göra något, jag är irriterad och jag är besviken. Fitt kul att behöva sitta hemma återigen en jälva dag/kväll. Japp, älskar det här. Så jävla irriterad att jag knappt ens kan blogga. Men vad ska jag göra då? Ska jag behöva bo i den här jävla fitthorsängjäveln, nu ska jag upp och äta. Sen ska jag sova så jag slipper den här tråkiga dagen, finns verkligen ingenting att göra idag! Sååå irriterad!.. Och där var min dag förstörd, hejsvejs!


Långa naglar = sexigt somfan!

Jag har världens fulaste naglar! Ja, jag biter på mina naglar. Men håller på att sluta, för det finns inget fulare och äckligare än sönderbitna naglar på tjejer, EUW! Så därför målar jag mina naglar så jag inte ska bita och nu håller dom på att växa ut. Drömmer om långa naglar som man kan fixa, för mina korta naglar går ju knappt måla för dom är så korta så allt kommer utanför istället. Och jag vill inte ha lösnaglar heller, ska de vara snyggt så ska dom vara äkta. Så när mina blir långa, ska jag pynta dom somfan ;) Längtar, vill ha långa naglar nununu!



SÅ JÄVLA HETT!!


Ingen bra dag för mig inte..

Hejhej bloggen..
Är vrålsjuk idag också, INTE OK! Har varit på möte, satt där och snora ner hela skiten.. Verkligen inte ok! Tog bussen hem och självklart tappar jag mitt busskort på bussen, så slarvig som jag är. Men dom hittade det så ska snart gå ut och hämta det. Perfekt! Älind är påväg till mig nu, ska ha lite bussiness snack. Hörs snart igen. Jallabye! Skönt att vara hemma igen..

Sjuk & sliten chey gömde sig bakom solbrillorna idag.


ONSDAG

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag måste gå till bussen om typ 10 minuter.
Efter jobbet var det nog tänkt att jag skulle träffa molly,fillan,fedde(negern),sara och matilda för en massa tjejsnack. Saknar mina bröder :(
Men har fan inte mycket mer att skriva för tillfället, så vi hörs ikväll när jag kommer hem!
Ha en förjävlig onsdag!!


Jag just nu




Dellz tipsar - släpp era ex ♥

Pink Gltr Heart DivPink Gltr Heart Div

pink heart Vad ni än gör så ring inte - det är bland det vanligaste felet man gör när man blivit dumpad, Man ringer sitt ex stup i kvarten! Men det ska ni inte göra.. det blir bara svårare att komma över han/hon då! Låt han/hon ringa istället..



pink heart Umgås med dina vänner - jag vet , i en sån här stund vill man nog helst vara ensam.. men varför det? Är du ensam så tänker du mer på det du förlorat och mer minnen kommer upp och det blir svårare att komma över sitt ex. Var med dina vänner och försök ha kul  ! Då du är med dom kommer du inte tänka på han/hon lika mycket och du kommer snart inse att det är han/hon som gått miste om något bra, och inte du!



pink heart Håll dig borta från ditt ex - iallafall tills den värsta sorgen är över och du känner att du klarar av att tänka på han/hon utan att bli ledsen.. Visst det är inte bra att fly från sina problem, men jag tror inte man mår bättre av att jämt o ständigt se sitt ex runt omkring sig.. då börjar man bara sakna han/hon!



pink heart Han/hon är inte den rätta -  Hade han/hon varit den rätta för dig så hade du inte blivit lämnad.. den rätta finns vid din sida i mot och medgångar, den rätta skulle aldrig lämna dig utan älska dig för den du är!



pink heart Visa inte intresse - det är faktiskt det bästa du kan göra , visa att du inte bryr dig och att du utan problem kan gå vidare. För varför ska du lipa över en sån idiot?? Visa att du är så mycket bättre och kan gå vidare. Visar du inte intresse så kommer han/hon att göra det så småningom, och då är det inte du som varit svag eller hur?

pink heart Skaffa en ny brud - För att gå vidare och glömma sitt ex så kan man alltid skaffa en ny brud, då glömmer man oftast bort det man hade. Världen är full med brudar, det finns säkert någon annan du kommer älska ännu mer än ditt ex. Men skaffa endast en annan brud när du är redo för ett nytt seriöst förhållande OCH har glömt ditt ex!

Pink Gltr Heart DivPink Gltr Heart Div

 



SVAR SVAR SVAR

Anonym om SVAR PÅ TAL.:
är dom tunga o gå i? :)

SV: nej dom är inte alls tunga, men man får lite ont i fötterna efter ett tag. Men har ju bara använt dom en gång så tror man vänjer sig :)


' om SVAR PÅ TAL.:
Hur långt tid tog det tills du fick dina skor & behöver man verkligen ta en storlek större elr passar dom bra? :)

Sv: Det tog typ 2 veckor eller något tror jag. Och nej det tror jag inte man behöver, dom passar mig i storlek 37 (7) iallafall, och det är vad jag brukar ha i vanliga skor med :)






SISTA FÖR IKVÄLL.

Nu har jag precis duschat och ligger i min stora säng brevid min älskade lillasyster som redan sover. Skulle även fixat mina naglar om det inte var för någon jävel tagit min nagelfil och jag orkar verkligen inte gå till övervåningen för att hämta av mammi.. lat i know. Har fan inget intressant att skriva broes, så ni får hålla er till imorgon helt enkelt. SOV GOTT!



Vilken dålig mamma jag är, det hände igen..

FITTA FITTA FITTA JÄVLA ANUS BALLE KUKSUGARE VAD JAG ÄR ARG!!!!
.. Jag lovade mig själv och min bebis att det inte skulle hända igen, men vad tror ni händer? jo, de händer igen. Medan jag är uppe och käkar den här gången, så krigar min bebis för sitt liv för att överleva. När jag kommer in ligger hans bur upp och ner och det första jag tänker är "NEJ, INTE IGEN!!" Sen ser jag fem jävla horjävlfittkatter som jagar min lilla bebis som springer för livet. Om jag inte hade kommit i just det ögonblicket hade han varit död just nu. Jag är så jävla slarvig, de är sjukt. Är även så irriterad på mig själv, att jag ens gör om det. Vilken jävla dålig mamma jag är, jag ska aldrig mer skaffa barn. Fyfan, stackars bobbo!! <3 En tredjegång ska fan inte ske, då kommer han nog inte överleva. Mitt hjärta, nu ska jag inte låta det hända igen!


DRÖMMA KAN MAN JU ALLTID.



SVAR PÅ TAL.

Anonym om Hos Filippen:
du beställde dina jeffrey campbell på solestruck va?
åkte du på någon tull o hur mkke blev den isf?
SV: Ja dom är beställda från solestruck och det var inga tillägningsavgifter, så det ble typ 1300 eller något sånt.




Hiss/Diss lista ♥

Alla snygga sommarkläder som har kommit in på gina tricot, sjukt snygga!
Cashflooow, älskar när man har pengar. Då känner man sig fri, kan göra vad som helst. Till skillnad från när man inte har pengar, då kan man knappt göra någonting alls.
Snygg kroppar + rövar, så jäkla snyggt!
Spinkiga killar med magrutor, euw.. De är så äckligt, ska man ha magrutor ska man fan inte vara spinkig.
Fjortisar som vill vara som mig, som håller på & klänger på mig och försöker ta reda på fakta om mitt liv som dom sedan kan komma med, men dom har så fel. Sååå pinsamt!
Dissar även att jag inte kan gå upp i vikt, hur mycket jag än försöker så går det inte..


Stockholm på lovet?..

Ligger i min säng med den där jävla Jullzan, hehe.. Försökte även ge mig på den där jävla garderben, vek in alla kläder men sen ville den såklart inte leka med mig så fick damp på den återigen. Någon annan får fan fixa det där åt mig, för den och jag är osams på riktigt nu! Funderar även på om jag ska dra upp till Stockholm på påsklovet eller inte. Och jag är så jävla sjuk att jag blir så förbannad, ligger här som ett jävla drägg och kallsvettas. De bara luktar svett om mig säkert, måste duscha. Men vart får jag orken ifrån?! Nu ska jag tvinga med Jullzan ut på en cirre. Är röksugen, igen..


Hos Filippen

hello! just nu ligger jag hemma hos pippa och bara tar det lugnt. Jag hämtade ju aldrig mitt smink igår här hos Filippa så jag hade inget smink, men då sa mamma att jag fick låna av henne. sen imorse tror ni inte mamma väcker mig och säger att hon ska ta med sitt smink till jobbet och att jag får gå till becka och sminka mig. Då ringer jag becka och såklart är kvinnan sjuk.. Fick verkligen damp för ville fan inte gå till jobbet som ett jävla spöke, så jag stack hem till becky ändå och fixade mig medans hon låg halv deckad den jäveln. Men drog vi som vanligt till jobbet med Johanna och det var en riktigt tuff dag så min rygg är helt jävla död nu. Efter jobbet drog jag,Johanna och fillan till espresso sen tog jag bussen hit och nu ligger vi bara och har det gött. ja det var min dag, intressant va? Inte för jag bryr mig om ni tycker det eller inte men men. pussen!

 



Jag är uppe, bara inte uppe uppe..

Idag är det verkligen inte min dag, ligger här i min säng efter att ha vaknat, och somnat om ungefär miljtontals gånger. Men nu var det dags att vakna kände jag. Har verkligen ingen ork i min kropp, orkar knappt resa mig upp. Men ska kämpa mig upp nu ur min sköna säng och göra lite gröt till frukost. Sen måste jag knarka några iprener också. Måste även plocka in alla kläder i garderoben, åh.. Jag orkar inte vara såhär sjuk, får panik för kan knappt andas. FML!! Julia kommer hit snart också, hon ska hämta sina grejer så ska vi snacka lite.
pussy, fan vad jag saknar stockholm.. Camilla, när drar vi dit igen då? :D


Fem saker du förmodligen inte visste om mig..

Jag älskar att blogga, och jag vill komma långt med den här bloggen. det jag tycker är så bra är att både jag och Jullzan bloggar lika mycket/ofta. Och jag tror vi kommer komma långt om vi fortsätter såhär :) Vi har redan mycet läsare och börjar få mycket kommentarer osv.. Så det går bra för oss nu!
Jag har fobi mot blod, jag mår jätte dåligt när jag ser blod. Ibland blir jag svimfärdig eller spyfärdig. Klarar knappt av att ha mens asså, och det är sjukt jobbigt. Så när jag kommer till den veckan då jag har mens mår jag skit dåligt verkligen. Hatar mens, hatar blod. Det är så jävla äckligt!
Jag är alltid mig själv, jag tycker inte att mans ska slösa bort sin tid genom att försöka vara någon man inte är. Jag har världens bästa självförtorende och jag älskar mitt liv. Visst har jag mina dåliga dagar, det har väl alla någon gång. Men jag är stolt över mig själv att jag står där jag står nu idag, efter allt jag har gått igenom..
Jag hatar tjejer som klagar över sin kropp. Det är det värsta jag vet, man ska vara nöjd över sig själv. Fine om man är ful, man kan inte göra något åt saken. Le och va stolt över att du är du istället. Alla är fina på sitt egna sett.
Jag har alltid rätt, punkt fucking slut! I'm a bitch u know ;)


I'm sick bitch..

Ligger helt död i min säng, är helt slut. Mår så jävla dåligt för jag är så jävla sjuk. Kroppen bara dunkar av smärta, huvudet likaså. Och näsan bara rinner, halsen värker och rösten bara försvinner. Inte mått såhär dåligt på länge nu, har även två möten på onsdag och jobb på fredag, JAG HAR INTE TID ATT VARA SJUK!!! Och jag orkar inte för den delen ligga hemma heller, får ta dagarna som dom kommer.. I guess!
image description

ÄLIND SÄGER: Vi har varit tillsammans i över ett år, och du vill inte slicka på mina pungkulor och du skäms över dina fötter... *sur*

Vilken gullig kille jag har!!!! Hihihihi



TRUE STORY.

‎"- broes before hoes.

- Yeah, but she's not a hoe & if you consider her a hoe then you're definitely not a bro."


old pic.




Så sant, så sant.



5 SANNINGAR OM MIG.

♥ Min värsta fobi är typ att ta i mjöl. Asså det är helt sinnes, men när jag bakar osv kan jag verkligen inte ta i mjöl, ush får rysningar bara av tanken..

♥ Jag faller alltid för "badasses" om ni förstår vad jag menar. Farliga eller förbjudna killar är intressanta killar haha.

♥ Jag tycker att både norrköping och linköping är riktiga jävla håler fylda med bara massa skitsnack. STOCKHOLM SKA DET VA!

♥ Jag har bara haft sex med killar jag verkligen gillat, förutom 1 gång och den gången var onödig.

♥ Jag har lätt för att störa mig på folk (speciellt tjejer) och ogilla dom, men just nu finns det nog bara en person jag verkligen verkligen inte gillar. En liten fjortisbrud som tror att hon är så mycket större och bättre än alla andra och tror hon kan säga vad hon vill utan konsekvenser, smuts är vad du är.



DAGENS



Lite tips om håret..

Klipp inte för mycket
Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje/varannan månad och klipper av 3-4 cm kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om.

Behandla ditt hår som ett ömtåligt plagg
Ett hår som går ned på halva ryggen är skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i spets eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

Borsta aldrig blött
Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar.

Fläta håret
Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, exempelvis vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

Använd schampo med måtta
Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

Undvik fönen
Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

Tänk på maten
Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.




Arg som ett bi..?

Hallådär kött & blåbär!
Idag har jag inte gjort något speciellt, drog och åt på ming palace med Älind och Viktor. Så gick jag och Älind lite på stan. Längtar tills lördag då jag får lite cashflow eftersom jag jobbar på fredagen. Så på lördag ska jag och Älind gå på stan. Softination!! Då blir det storshopping. Just nu håller våran katt på att föda kattungar, mysigt. Tyvärr får jag inte gå så nära dom eftersom Älind har smittat mig så är genomförkyld. Mindre kul, kan knappt andas och min hals gör så jävla ont. Blev ett jävla ståhej imorse så mitt rum som jag hade storstädat igår är nu stökigt igen. Varför ska jag ta ut ilskan varje gång på mitt rum?! Får lära mig att kontrollera mig nästa gång, blir så irriterad nu i efterhand..
Jag och min bebis som är i stockholm, saknar henne så jäkla mycket. KOM HEM TILL MIG NUUU!!
Så tomt utan dig bebis!


MÅNDAG

Hej allihopa! Just nu sitter jag i beckas säng och ser på när hon fixar sig eftersom jag redan är klar, snabb som blixten vettu 
Snart bär det av för yttligare en dag på jobbet, men tror det blir rätt lugnt idag eftersom det är måndag.
Igårkväll kom becka och jag hem typ 10 efter att ha köpt världens godispåse på hemmakväll. Men när vi kom hem så var vi så jävla trötta så vi somnade typ en timme senare. Och idag var vi också dö trötta.. inte kul att ta sig upp från sängen när man fryser som ett jävla as heller.
Aja men nu är det en ny dag med nya möjligheter, så jag vill bara önska er alla en seg och tråkig måndag. PUSS




Godnatt sötisar!! ♥

Nu är jag nyduschad, nyrakad och smörjt in mig med kräm. Känner mig hur fräsch som helst, ligger här i min sidenmorgonrock och tofflor. Mys! Ska plocka fram godiset och äta lite. Sen ska jag fixa det sista till rummet och sedan bädda om sängen lite snabbt så den blir fräsch också. Finns inget bättre än när man är nyduschad och lägger sig i en nybäddad & ren säng. Åh, vad mysigt!! Nu ska jag fixa resten + ta någon macka. Här sätter vi punt & säger godnatt. Byebyeee!
Här kommer flera olika bilder på mina senaste outfits. Till mina nya läsare så ni får se vilken sorts stil jag har :)


Svar på kommentar..

Anonym:
Haha varför snor du massa ikoner för linnea?



SVAR:
Hmm, vem fan är Linnea? Eftersom du kommenterade godmorgon inlägget "Goodmorning sunshine´s" så antar jag att du menar "Godmorgon" ikonerna? Och dom tog jag av Ebba när hon & jag hade en blogg tillsammans. Och jag har sett tusentals med dom glittriga ikonerna. Så snälla du, skriv inte massa bullshit när du inte vet fakta. Snorunge ;)


Är detta ett april skämt?..

Jag är helt jävla slut, har ont i hela kroppen.. Har städat hela jävla dagen, och det är fortfarande inte helt rent. Ska väcka sötnosen nu som ligger bredvid mig och sover, sen ska vi bada sen ska han fan ge mig massage. Det är jag verkligen värd, så ont som jag har efter denna dag. Och jag blir ju inte gladare av att kolla ut för den delen heller, helt jävla vitt ute.. Vad är de här för april skämt egentligen?! FML...


@BECKA'S PLACE

Sitter just nu hemma hos becka och bara chillar. Snart bär det av för att hämta lite grejer hos hennes kompis och kanske stanna för att köpa lite gott. Ikväll blir det film mys och ansiktsmask för att ladda upp för yttligare en vecka med jobb. Men nu är det dags att tagga, hörs senare.
Kom gärna med förslag på bra filmer! 


haha jag och becka för 4 år sen typ. fett söta



NÅGRA BILDER FRÅN I FREDAGS.

Innan jag drog mig ut.
fulla Jocke och Hanna i försök med att blogga, haha.

Camilla,Dittin och Filippen får avsluta 



Mysisarna hittade!!

Fick fart på den där jävla garderoben efter ett jävla damp, lite halvtrasig är den nu men men.. Det får duga! Fyfan förut när jag höll på med den där jävla garderobfan så kollade jag ut genom fönstret samtidigt, och vilket jävla väder.. Började snöa hur mycket som helst, men som tur är smälter nästan allt när det landar. Men ändå, det var nyss sommar nästan?! Folk hade till och med börjat gå i shorts. Ae, jävla sverige vi bor i alltså! Men de positiva i det negativa, jag köpte mysiga vantar i början av vintern, tror inte ens snön hade kommit. Men såklart tappade jag bort dom direkt, och har letat efter dom hur länge som helst. Och nu när vintern är slut så har jag skitit i dom, för tänkte behöver dom ju inte längre. Men medan de börjar snöa så hittar jag dom, vilket mirakel ;) Haha, kul att veta va? :D


PÅ TAL OM PIERCING.

Filippa skrev som ni säkert redan sett, ett inlägg om sin läpp piercing. Så när vi väl talar om piercingar tänkte jag skriva ett om navel piercing.
Jag har sedan ca 3-4 år tillbaka velat pierca mig i naveln, men nu vet jag inte längre. Jag tycker det är skit snyggt, men det har blivit så jävla "mainstream". Det är personer med fläskiga,fula magar som inte ens passar i navel piercing som har gjort det hela så sjukt oorginellt, vilket är synd eftersom navel piericing enligt mig är en fräsh grej.
Jag menar, nu för tiden går varannan människa runt med piercing i naveln. Både tjejer och killar, allt från 10 åringar till tanter på 50+. Jag velar hela tiden fram och tillbaka för jag vet inte om jag ska pierca mig, men om jag ska pierca mig ska jag det om någon vecka typ. Så nu mina bloggläsare har ni hört min åsikt, men nu vill jag gärna att ni hjälper mig med ett val.. NAVELPIERCING/INTE NAVELPIERCING ? 

Nice ?
UUUUUSH!
(bilder tagna från google)



Läpp piercing?..

PUUHH, är helt jävla slut!! Mamma råkade få syn på mitt rum, och de är fan inte frächt asså. Så nu håller jag på att storstädar + håller på att möblera, och nu ska jag ge mig på min stora garderob som bara välter hela tiden. Senast var vi två stycken på den och det gick åt helvete, och nu är det bara jag på den?! Äsch, får la ropa ner mamma om de inte går bra. Men nu ska jag komma till saken, ni kanske inte vet om de eftersom jag har nya bloggläsare, har ju gamla bloggläsare kvar också, de är kul :D Men jag har ju piercing i läppen, men tog ut den och har inte haft den i på flera månader, men hittade den nu och satte i den. Vet inte om jag ska börja ha den igen, spräckte liksom upp hålet pågrund av att testa, så imorgon kommer min läpp vara svullen. Men jag funderar på att köpa en tunn, tunn ring och ha runt läppen isf. De är sjukt snyggt!
OJOJ, vilken sliten chey.. Gammalt smink också, frächt!! Duschen väntar på mig..
Vad tycks?!?!?
Fortsätta vara utan piercingen eller ha den i? ;)


SHE LOOKS LIKE SEX

Salut mes amis!

Ligger fortfarande i sängen och ska snart dra mig mot badrummet och sedan in i duschen. När jag har duschat drar jag till Becka där jag även sover inatt, så att jag imorgon kan låna hennes smink med innan jobbet.
Efter jobbet blir det att träffa Sara och Matilda en stund tror jag, sen ska jag hem till Filippa för att hämta mitt smink och sen bär det hemåt för att sitta barnvakt.. ååh vad segt.
Ja det är väl inte mycket mer än så att skriva för tillfället, bara att jag tycker att ni är riktigt bra på att kommentera, så fortsätt med det! hate you guys, pussen






Efterlyst tröja!

Nu är det såhär att jag är förjävla slarvig när det gäller mina kläder! Jag lånar ut mina kläder, och glömmer sedan bort dom, har så jäkla mycket kläder så det är väl inte så konstigt?! Och sen säger aldrig kompisen till heller att den har mina kläder, dålig stil. Så därför har jag beslutat att sluta låna ut mina kläder, förutom när någon ska sova hos mig och den vill låna någon tröja/byxor bara under kvällen. För då vet jag ju att jag kommer få tillbaka :) Men har en tröja som jag älskade förra sommaren. Älskar när det är öppen rygg och det är det just på den här, och den är saknad och har varit det i en evighet. Och vill jättegärna ha tillbaka den NU, så om ni har den hemma hos er, eller vet den som har den. HÖR GÄRNA AV ER DÅ! Och kom inte & säg "de är väl bara köpa en ny?" För det hade jag gjort, om den fanns kvar.
EFTERLYST TRÖJA, HÖR AV ER TILL MIG OM NI VET VART DEN BEFINNER SIG JUST NU!!!!


1 APRIL.


Vaknade ca 11 då jag gick upp och gjorde mig världens frulle. Nu ligger jag i min kära säng igen och ska slänga på ett par missade avsnitt av BigBrother. Idag känner jag mig även lite stressad eftersom jag alltid bara brukar ta det lungt på söndagar, men idag måste jag upp och fixa iordning mig för att åka och få mitt jävla smink som jag glömde hos Filippa.. Och sen måste jag vara hemma till 6 igen då mitt SAKNADE GossipGirl börjar på tv5, love it!
Men nu tar vi en sak i taget och slänger på bb med lite chips till det, låter nice!
haha! En jätte gamal bild på mig och min älskade kusin ida, från våren 2011. MITT HÅR VA SÅ LÅÅÅNGT...


Good morning sunshine's! ♥

Saknar mitt bruna hår a little bit, var så söt i brunt hår :) Hihi, osminkad & brunett chey.
Har varit vaken i en halvtimme och bara dragit mig i sängen, nu är jag pigg och kan verkligen inte somna om även fast klockan bara är halv elva. Men skönt att vara uppe tidigt för idag måste jag verkligen fixa iordning mitt rum, de är ett måste! Jag älskar godis på morgonen, direkt när man har vaknat. Så ligger och äter godis och chips nu, hur gott som helst. ;) Måste även kolla med min bebis om han har förlåtit mig än, sen igår. Förstår att han borde vara skit sur på mig, jag skulle aldrig förlåta.. Känner mig fortfarande skit dum!


Vilken dålig mamma jag är..

Åh, jag är så besviken på mig själv.. Jag har varit på övervåningen i flera timmar, har kollat på film med mamma och även somnat i soffan. Nyvaken som jag är ska jag gå ner och lägga mig i sängen istället, jag öppnar dörren till mitt rum och min hamsters bur ligger på golvet huller om buller och allt spån ligger på golvet. Så ser jag en ful jävla katt som har varit på honom i alla dessa timmar jag har varit där uppe. Jag är alltid noga med att stänga och låsa dörren eftersom vi har ca 10 katter här hemma och min hamster är jag verkligen rädd om, det är liksom min bebis. Men nu hade jag lyckats släppa in en ful jävla fittkatt här inne. Så panik slagen som jag är, så kollar jag till bobbo och slänger ut kattjäveln in i väggen. Och bobbo ligger i hans lilla hus, helt ihjäl skrämd stackarn. Vilken dålig mamma jag är, vem släpper in ett odjur till sina barn som vill äta upp dom? :( Stackars min lilla bobbo. Är så ledsen nu, vilken elak mamma.. Ska se till så de aldrig händer igen ♥ Tänk hur han har krigat för att överleva medan jag har legat där uppe och sovit, åh :(
Är så ledsen nu, så här får ni se två bilder på gamla mig och min bebis, ska vara mer nogrannare nu.. / En ledsen mamma!
.. Förlåt bobbo, jag älskar dig!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska kolla igenom lite och sådär. Har aldrig varit så rädd på länge som jag var när jag skulle se om bobbo var uppäten eller inte, vill aldrig mer genomgå det här. Så godnatt, nu vill/måste jag ha en ny jävla dag. Men tackar gud för att buren är så stark att den inte gick upp, och tack igen för att bobbo lever. TACK, TACK!!! <3


SAKNAR DIG

I think a part of me always will be waiting for you.